torstai 11. syyskuuta 2008

Muutokset 2008

ICE
Volvo on päässyt kokemaan kevään ja kesän aikana pieniä muutoksia. Ensitöikseni vaihdoin Volvon oman Din2-kokoisen kasettisoittimen Din1-kokoiseen Pioneerin mp3-soittimeen. Oma vaivansa tuossakin sovittelussa oli, mutta pakollinen modifiointi! Takaboksiin tuli boomboxiksi Kenwoodin 8" Aktiivisubbari joka rokkaa ihan tarpeeksi hyvin. Myöskin ICE puolesta vastaa modattu Crystal edition Xbox Media Centterillä ja kaukosäätimellä.




Moottori
Seuraavana haaveissa oli lisää tehoa + alhaisempaa kulutusta, tietenkin! Eikun soitto Jarille Voimaa.com:iin ja aikaa varaamaan. Jari teki hyvää työtä, nopeasti ja sopu hintaan. Autokin muuttui huomattavasti ketterämmäksi ja kulutus tippui roimasti!! Nyt kelpaa ajella päivittäin Sjk-Lapua-Sjk väliä töihin. Niin ja miksi ei pidempääkin matkaa.

Vanhat arvot: 96 kW / 131 Hp, 280 Nm
Uudet arvot: 118 kW / 160 Hp, 360 Nm (Voimaa.com force ohjelmointi)

Vasen kuva: Seinäjoki - Helsinki- Seinäjoki reissulta ja Tampereella tulossa takaisin.
Oikea kuva: Ohjainyksikkö pöydällä ja lastua asennetaan kovaa kyytiä
.


Kori

Pienenä muutoksena Volvon alkuperäinen maski heitettiin huis hittoon ja tilattiin Completokselta volvon merkitön täysmusta maski! Asennus oli aika kettumainen. Liian pienet tilat repiä alkuperäistä maskia pois. Vihdoin, kun sen pakkasessa sai nypittyä irti niin uutta kiinni. Parit kiinnikkeetkin tietenkin hajosi! Sinne se istui aika nätisti ja mikä tärkeintä. Nyt on sitte muute huomattavasti tyylikkäämpi taas hetken aikaa.



Myös Tummennukset täytyi laittaa suojaamaan ja tuomaan hieman ulkonäköä. Tummennukset asennettiin Seinäjoella Street Legalilla. Kolkan Olli hoiti asennuksen ja jälki on kyllä hyvää! Mut mikäpäs ihme tuo on! Miehellä pitkä kokemus alalta ja hinnatkin on kohdalla! Minä suosittelen kyllä kaikille tätä kaveria! Myöksin parit valmistajan logot tuli teetätettyä Volvoon mutta niistä lisää hieman myöhemmin. Tarrat nimittäin lähti vaihtoon ja uudet tulee tilalle syksyllä tai keväällä 2009.



Linkit:
Etumaski: www.completos.fi
Voimaa.com lastu: www.voimaa.com
Lasien tummennus: www.streetlegal.fi

Ei kommentteja: