torstai 12. helmikuuta 2009

Vapaapäivä <3

Erittäin luxusta! Tänään oli vapaapäivä, jonka käytin kerrankin suht tehokkaasti. Pitkän aikaa häirinnyt jo koelaudassa oleva 7" Autostudion roikkuva virtajohto. Nyt otin sen oikein kunnolla asiaksi ja päätin tuupata piiloon. Tämä oli melkein pakko tehdä, koska uusi Alpinen soitin on tulossa 2.2" näytöllä, enkä halua johdon retajavan siinä. Eli eiku hommiin! Kiva duunata pihalla pakkasessa tollasia hommia, mutta minkäs teet ku ei omista lämmintä tallia... ANGST!




Tässä olis "lähtötilanne" näin ensiksi. Pientä fuskauksen makua tässä kuvassa toki on, koska Din1 paikat olivat alunperin toisin päin. Eli lokero alhaalla ja soitin ylhäällä. Päätin laittaa soittimen alemmaksi, koksa se on paremmin sormien ulottuvilla ja käytömukavuus paranee pikkuisen. :)





Seuraavaksi soitin ja "dinpaneeli" irti. Piuhaahan siellä on kiitettävästi ja lisää tulee, kun vedetään johdot uudelleen uutta soitinta, bluetoothboxia ja prosessoria varten.






Tein myös säilytyslokeron takaseinään pienen reiän, josta on hyvä vetää usb portti läpi eikä tarvitse enää tuosta vasemmalta ujuttaa johtoa, joka on hankala saada irti ja muutenkin jää retajamaan. Ties mitä kaikkea muuta mukavaa tuolla reijällä tekee. Ehkäpä Alustavalojen valo-ohjaimen johdot voisi vetää myöskin tuosta. ;)





Eli tältä näyttäisi lopputulos. Huomattvasti siistimpi viritelmä. Punainen ympyrä kertoo mistä näytön virtajohto menee. Eli porakoneella vain hioa hieman paneelin reunaa, että saa johdon ujutettua tuolta välistä. Simppelisti ja nätisti mahtui. :)





Vielä pitäisi vetää RCA:t, Xboxin virtalähteen ja AV piuhat järkevästi. Tarkoitus olisi lyödä Xboxi takakonttiin inventterin kanssa ja modata pidempi virtajohto ja IR-vastaanotin koelautaan. Toisaalta annan asian vielä hautua, koska PC tulossa autoon ja sitten on turhat reiät koelaudassa.

Ei kommentteja: