tiistai 28. huhtikuuta 2009

Uudet vanteet

Noin neljä vuotta sitten ihastuin Alession F1 vanteisiin, joita hamusin edesmenneeseen Opel Tigraani. Vanteet olivat silloiselle budjetilleni liian kalliit ja päädyin ostamaan "lähs vastaavat" viisi puolaiset aluvanteet kaveriltani, jotka palvelivat hyvin.
Tuli Volvon oston aika, jonka kesävanteet olivat liian perinteiset ja pienet omaan makuuni. Haaveissa oli Barzetan Varianten vanne renkaineen edulliseen hintaan Vannetukusta. Nettivaraosa.com sivustoa tutkaillessa silmään osuivat lähes uudenveroiset Alession F1-vanteet täysin uusilla kummeilla ja vieläpä edullisesti! Äkkiä soitto myyjälle ja vanteista hieromaan kauppaa. Sopuun päästiin ja odotusaika kävi malttamattomaksi. Melkein heti seuraavana päivänä piti lähteä Kempeleelle hakemaan vanteita. Ei muuten ole kesärenkailla ja lumisateessa mikään kiva reissu taivaltaa 650 kilometriä edestakaisin, mutta vanteiden takia... ;)

Vanteet irtosivat mukaan 680e täysin ajamattomilla kummeilla. Merkki oli harakiri, mutta mitään valittamista en kummeista vielä ole löytänyt ja n. 3 000 km takana. Ihan huippu ostos ja kiitokset myyjälle sinne Kempelleelle!

Sääli, että oli kova kiire illaksi töihin, niin ei ehditty kullan kanssa käydä Oulun Pizzaa Townissa. Vieläkin hieman harmitta. :D

Suurimmat vuodatukset ja kyyneleet vieritelty. Eli kuvien pariin.

























Ei kommentteja: